Blogi

2021. aasta populaarsemate toodete top 7

elliepro

Käesolev aasta sammub aina rutakamalt lõpu poole ning uusi plaane seades on ikka paslik toimunule tagasi vaadata. Lõppeval aastal tuli meie tootevalikusse uusi säravaid tähti, kuid auväärsel kohal olid ka pikaaegsed klassikud. Analüüsisime lõppevat aastat ja erinevate toodete menukust ning panime kokku Tool&Tooli 2021. aasta populaarsemate toodete TOP 7.

ElliePro

Sarnaselt eelmisele möödus ka lõppev aasta koroonaviiruse mõjutustes ning kodukontorist kujunes tavapärane norm. Trendid näitavad, et varasem kontoris töötamise harjumus on igaveseks muutunud ning kodukontor on uus normaalsus. Sellest tulenevalt sai 2021. aastal populaarseks töötool, mis kannab endas kontorimööbli ergonoomikat ja funktsionaalsust, kuid mis on samal ajal hõlpsasti sobitatav kodusesse interjööri.

Sama oluline nagu oli töise õhkkonna loomine kodukontorisse, oli tööandjate uueks väljakutseks ka koduse tunde tekitamine kontoriruumi. Seetõttu lõid laineid töötoolid, mis suudavad luua õdusa atmosfääri ning tuua ka kontori õhkkonda sõbralikku ja kodust stiili.

Seda suutis suurepäraselt ElliePro, mis on vaieldamatult lõppeva aasta üks hitt-toodetest.

Accis

Rääkides uutest populaarsetest mudelitest, ei saa üle ega ümber AccisProst. Tegu on suurepärase sarjaga, mis kohandub täpselt tarbija vajadustega, olles funktsionaalsuse ja innovaatilisuse parim kehastus.

AccisPro toolid teeb omanäoliseks istmepõhja ja seljatoe kohandatavus – mõlemad liiguvad vastavalt vajadusele külgsuunas, mis annab rohkem võimalusi personaalseks kehaasendi järgimiseks. Mudeli kandvad märksõnad ongi autonoomsus, personaalsus ning innovatiivsus, mis üheskoos tegid sellest aasta ühe populaarseima töötooli.

Noor

Kui ElliePro ning AccisPro on kaasaegsete töötoolide säravad tähed, siis Noor sari on suurepärane näide klassikast, milles peitub igavene võlu. Noor sarja mudelites kohtuvad Skandinaavia disain, mitmekülgsus ning värviküllasus, mis pakuvad tarbijale laialdasi kombineerimise võimalusi.

Tegu on stiilse näitega, kuidas saab klassikalist vormi ühildada personaalsuse ning hubasusega. Valida saab mitmekülgse värvivaliku, erinevate materjalide ning meelepärase raami, jalgade ja käetoevõimaluste vahel. Mõtle vaid välja, milline on sinu unistuste tool ja Noor sari teeb selle teoks!

Blios

Itaalia hõnguga kvaliteetne puutoolide sari Blios on samuti meie tootevaliku aegumatu klassika. Mudelis on peamine tähelepanu pööratud istumismugavusele ning kvaliteedile, andes sellele vahemerelikult stiilse kuue. Bliosi teeb kindlasti eriliseks selle rikkalik puidutoonide variatiivsus ning samuti erinevad kangavõimalused.

Kui otsid mugavat, kvaliteetset ning interjööriga hõlpsasti sobitatavat sarja, siis Blios on siinkohal vaieldamatu staar, mida tõestab sarja menukus.

A-18

Legendaarne A-18 on ajatu klassika, mis on läbi aastate olnud üks meie populaarsemaid tooteid ning oli seda ka aastal 2021. Juba 19. sajandist on sarnase disainiga lihtne ja elegantne mööbliese rikastanud elutubade, söögitubade ja kohvikute välimust üle terve maailma. A-18 sarja toole on võimalik tellida nii puidust kui ka polsterdatud istmepõhjaga, mis pakub interjööri sisustamisel sobivamaid variante.

Nopp

Omanäolist mängulisust pakub kindlasti Nopp sari, mis on meie tootevalikus üks värskeimaid. Nopp seeria koosneb toolist, käetugedega toolist, lounge toolist ja pukist. Tooteid tellides on võimalik valida täispolsterduse ning osalise polsterduse ja pöögi ning vineeri vahel – kombineeri ning lase loovusel lennata!

Ühtlasi lahendab antud mudel ühe äärmiselt elulise murekoha. Tõenäoliselt on mitmed naisterahvad näiteks kohvikus olles avastanud end olukorrast, kus laua taha istet võttes pole enda ridiküli võimalik kuhugi paigutada. Antud sari lahendab selle murekoha, kuna Nopp seeria iseloomulikuks jooneks on seljataga olev nupuke, mis funktsioneerib nagina ning võimaldab tooli tagaküljele riputada näiteks koti või mantli.

Tuk

Populaarsete toodete esiletoomise lõpetame ühe stiilse pärliga. Tuk seeria kohandub kaasaegsete moetrendidega valatult ning selle erinevad valikud pakuvad võimalust tooteid hõlpsasti pea igasse interjööri sobitada. Sarja üheks suurimaks boonuseks ongi kerge ja stiilne sobitumine ka teiste mööblitootjate toodanguga, mis mängib seeria menukuses kindlasti oma rolli.

Tuk sari on rikkalik ning sobib seetõttu ka neile, kes soovivad korraga soetada tervet komplekti. Sarjast leiab nii tooli, tugitooli, puki, diivani kui ka kohvilaudade sarja – kokku saab ühe ägeda ning vaieldamatult stiilse komplekti!

Tuk sarja tooted võitsidki seetõttu paljude klientide südamed, kuna sobitusid nii terve sarja kui üksikmööbli otsijate vajadustega.